Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies
Vi søker blant annet igjennom disse:

Hotell Kristiansand - Book hotell med prisgaranti

Er du på utkikk etter hotell i Kristiansand Sentrum? Hotell-Kristiansand.no har garantert noe som passer for deg! Vi har samlet alle hotellene i Kristiansand Sentrum i ett søk, vi ønsker å gjøre din planlegging så enkel som mulig. I tillegg fører vi prisgaranti på alle hotellene for å sikre deg den beste prisen.

 

Kristiansand

Kristiansand er Sørlandets hovedstad. Denne Sørlandsperlen tilbyr morsomme aktiviteter for store og små, hele året.

Med flere museum, Kristiansand Dyrepark, badeland, lekeparker, den fantastiske skjærgården, det myldrende båtlivet og festivaler, er denne byen svært attraktiv - spesielt om sommeren!

Restauranter og natteliv

Du finner enkelt et spisested eller restaurant som kan tilfredsstille enhver appetitt i Kristiansand. Hva med et måltid sammensatt av havets delikatesser på en av restaurantene på Fiskebrygga? Eller stikk innom på fiskeutsalget og kjøp med en pose reker og finn dere en hyggelig sitteplass ute hvor dere kan nyte maten. 

Det er selvsagt ikke bare sjømat på menyene i byen, det finnes flere spisesteder som henter inspirasjon fra alle verdens land. Finn frem spisepinnene og kos dere med sushi. La smaksløkene bade i krydder fra India eller ta turen innom en hyggelig gastropub. De kjente kjederestaurantene er også spredt i sentrum; Peppes pizza, Egon og Jordbærpikene. 

Om dere ønsker å kjenne på utelivet er det flere nattklubber hvor man kan danse og puber hvor man kan slappe av med en øl.

Shopping

Sentrum av Kristiansand er det som kalles Kvadraturen. Her finner du kjøpesentrene Lille Markens, Sandens og Slottet. De har et bredt utvalg av butikker som passer for enhver lommebok, med klesbutikker, blomsterforhandlere, frisører og det du måtte trenge. Hvis du ønsker å gå ute i handlegaten er det Markens som er byens hoved gågate, med koselige sidegater.

Hvis du vil titte i nisjebutikker bør du sette kursen til Skippergata, her er det også kafeer og bakerier.

Se & gjøre

Kristiansand omtales som Barnas By. Det er ikke vanskelig å tenke seg til at dette kommer mye av den store familieparken Kristiansand Dyrepark. Her kan barna se og hilse på over 130 ulike dyrearter, ta karuseller, bade, se på Kaptein Sabeltann-showet og møte de kjente karakterene fra Thorbjørn Egers Kardemomme by og Hakkebakkeskogen.

Det er flere museer som kan underholde hele familien; Setedalbanen museumsjernbane, Barnas Kunstmuseum, Odderøya Museumshavn, Kanonmuseum og Kristiansand Museum er noen av disse. 

Aquarama er et svømmeanlegg noe helt utenom det vanlige. Her finnes det spa, stupeanlegg, idrettshall og seks ulike badeavdelinger. 

Kulturlivet til Kristiansand byr på mye spennende. Gå på kunstmuseum, utstillinger og gallerier. Forhåndsbestill billetter til en forestilling eller konsert på Kilden Teater- og konserthus. Årlig arrangeres det også flere festivaler; Palmesus, Måkeskrik, Den internasjonale kulturfestivalen og Gummibåtfestivalen.

Et utvalg av våre hotell i Kristiansand sentrum

Budget Hotel Kristiansand
Vestre Strandgate 49

Budget Hotel Kristiansand ligger i Kristiansand og tilbyr gratis trådløst internett og en takterrasse. Det er omgitt av mange populære spisesteder, og ligger under fem minutter fra Kristiansand stasjon.

Roligheden Ferieleiligheter
Marviksveien 98

Roligheden Ferieleiligheter ligger i Kristiansand og byr på gratis Wi-Fi. De byr også på gratis parkering, i tillegg ligger det bare noen minutter med bil fra Universitetet i Agder og Kristiansand domkirke.

Thon Hotel Kristiansand
Markensgate 39

Hotellet ligger fem minutter til fots fra Kristiansand stasjon, hvorfra man enkelt kommer seg rundt til andre deler av Kristiansand. Arkivet og Otterdalsparken ligger innen gåavstand herfra.

Thon Hotel Wergeland
Kirkegata 15

Rett ved siden av Kristiansand domkirke i Kristiansand ligger Thon Hotel Wergeland, som byr på kostnadsfri Wi-Fi og moderne innkvartering. Det ligger bare et steinkast unna Sørlandets kunstmuseum, serveringssteder og utesteder.

Yess! Hotel
Tordenskjolds Gate 12

Yess! Hotel Kristiansand er et prisbelønnet lavpriskonsept som fokuserer på god frokost og skinnende rene rom. Vi har en svært sentral beliggenhet i Kristiansand sentrum, kun 30 meter fra hovedgågaten Markens og kun 300 meter fra tog-, buss- og ferjeterminal.

Best Western Plus Hotel Norge
Dronningensgate 5

Best Western Plus Hotel Norge ligger i Kristiansand med kort vei til områdets mest kjente turistattraksjoner. Det ligger bare en noen minutter fra Kristiansand domkirke, og har komfortable rom, alle utstyrt med gratis Wi-Fi på rommet og flatskjerm-TV

Clarion Hotel Ernst
Rådhusgaten 2

Hotellet ligger sentralt til i Kristiansand sentrum og er det perfekte utgangspunkt for å oppleve byen. Gågaten Markens, med shoppingmuligheter, barer og restauranter ligger kun 50 meter unna hotellet. Videre er severdigheter som Bystranda, Fiskebrygga og Kulturhuset Kilden i gangavstand.

Radisson Blu Caledonien Hotel Kristiansand
Vestre Strandgate 7

Radisson Blu Caledonien Hotel i Kristiansand er det største hotellet på Sørlandet. Bor du på dette hotellet er du aldri langt unna de beste attraksjonene som f.eks.: Kristiansand Dyrepark. I tillegg er gågaten kun et par minutters gange fra hotellets hovedinngang.

Se alle hotell i Kristiansand sentrum

Psst... De heteste tilbudene i Kristiansand

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med Hotell-Kristiansand.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Kristiansand i et søk.