Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies
Vi søker blant annet igjennom disse:

Hotell ved Kristiand Dyrepark - Book med prisgaranti

Finn ditt hotell ved Kristiansand Dyrepark, for hele familien! Med prisgaranti på alle hotell ved Kristiansand Dyrepark er du alltid garantert den beste prisen. 

Dyreparken i Kristiansand og det tilhørende Badelandet har over en million besøkende årlig og er landets største familieattraksjon! 

Kristiansand Dyrepark er et opplevelsestilbud for hele familien, her vil garantert barn og voksne i alle aldre kose seg. Parken er delt inn i områder som har ulike aktiviteter og temaer. I Dyreparken kan man se, hilse på og oppleve over 135 ulike dyrearter. Her finnes det alt fra dyr som vi kan møte på i den nordiske villmarken, til flyvende arter fra Asia. 

I Kardemomme by og Hakkebakkeskogen kan man møte de kjente og kjære karakterene fra Thorbjørn Egner sine folkekjære eventyr med samme navn. For kiling i magen og løs latter kan dere ta turen til Båtbasaren hvor karusellene er.  Spis kortreis mat, hils på sauene og kjør traktor i Dyreparkens egen bondegård, KuToppen. For all del ikke glem badetøy, for i Badelandet er det drøssevis av elleville vannaktiviteter. På Kveldstid er det duket for det populære showet til selveste Kaptein Sabeltann i Kjuttaviga.

Et utvalg av våre hotell ved Kristiansand Dyrepark

Scandic Sørlandet
Travparkveien 14

Hotellet tilbyr en rekke aktiviteter, utendørs svømmebasseng og har et spennende matkonsept. Rett utenfor døren finner du 170 gratis parkeringsplasser. Hotellet ligger rett ved Dyreparken, Sørlandssenteret og IKEA, samt i gangavstand til buss. På Sørlandssenteret finner dere Norges lengste GoKart bane, for den som er interessert i litt fart og spenning.

Dyreparken Hotell
Dyreparkveien 2

Dyreparken Hotell er et familiehotell i særklasse, tilrettelagt på barnas premisser. Hotellet ligger kun 80 meter fra Dyreparkens hovedinngang. De unikt innredede rommene har dyretema og flatskjerm-TV. Wi-Fi og parkering er gratis.

Ansgar Sommerhotell
Fredrik Fransonsvei 4

Dette overnattingsstedet ligger 6 minutters gange fra stranden. Ansgar Sommerhotell ligger ved vannkanten, kun 5 minutters kjøring fra Kristiansand dyrepark, og tilbyr deg gratis Wi-Fi, frokostbuffé og enkle rom med eget bad. Kristiansand sentrum ligger 10 km unna.

Hamresanden Resort
Hamresandveien 3

Kun 15 minutter med bil fra Kristiansand lufthavn Kjevik ligger Hamresanden Resort som kan skilte med en praktisk beliggenhet og komfortabel innkvartering. Våre enheter varierer fra helt nye hotelleiligheter i rekke til flotte ny renoverte leiligheter, samt små koselige hytter med enkel standard, og hytte i skjærgården. Derfor kan vi trygt si vi at vi har noe for enhver smak.

Se alle hotell ved Kristiansand Dyrepark

Psst... De heteste tilbudene i Kristiansand

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med Hotell-Kristiansand.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Kristiansand i et søk.