Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies

Kontakt oss

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Jeg ønsker å gjøre en bestilling

Hotell-Kristiansand.no er en hotellsøke- & og sammenligningsmotor.

Vi søker gjennom mange hotellreservasjonsnettsider for å hjelpe deg med å finne de beste prisene. Du booker direkte gjennom en av nettsidene fra søket.

Hotell-Kristiansand.no er gratis i bruk, vi legger ikke på noen påslag eller ekstra gebyrer på prisene.

Jeg ønsker å komme i kontakt direkte med et hotell

For å få best og raskest mulig tilbakemelding, anbefaler vi at du kontakter hotellet direkte. E-postmeldinger som adresseres til individuelle hoteller (eller til reservasjonsnettsteder) og sendes til Hotell-Kristiansand.no, vil ikke bli videresendt.

Hvis du allerede har sendt en bestilling ved bruk av vår tjeneste, må du kontakte nettstedet der du gjorde bestillingen for å diskutere reservasjonen.

Noen nyttige tips for å bestemme hvilket nettsted du har brukt til å bestille hotell:

Jeg brukte søkefunksjonen hos dere til å bestille et rom, men jeg kan ikke huske hvilket nettsted jeg bestilte på. 

  • Sjekk e-posten din - Hvis du har bestilt et hotellrom på nettet, vil du sannsynligvis ha blitt sendt en bekreftelse eller kvittering per e-post. E-postmeldingen med bekreftelsen vil inneholde informasjon om bestillingen samt kontaktopplysninger.
  • Kontroller kontoutskriften - Hvis du av en eller annen grunn ikke fikk bekreftelse per e-post, så er den nest beste måte å sjekke kredittkortoppgaven på nettet og se om den inneholder navnet på et nettsted eller selskap.
  • Gå tilbake samme vei - Historikken i nettleseren kan hjelpe deg til å bestemme hvilket nettsted du brukte til bestilling. Å søke på Hotell-Kristiansand.no igjen for hotellet kan også hjelpe deg finne hvilket nettsted bestillingen ble gjort gjennom.

Jeg ønsker å endre/kansellere min reservasjon

Hotell-Kristiansand.no sammenligner hotellpriser. Vi jobber med en rekke partnernettsider man klikker seg videre til for å foreta bestillingen.

Dersom du allerede har foretatt en bestilling ved bruk av vår tjeneste, kontakt nettstedet du bestilte gjennom ved spørsmål vedrørende reservasjonen.